Ligt het aan mij of kijken mensen tegenwoordig niet meer op of om? Ik heb al vaker uitgelegd dat ik weinig van de mensheid begrijp, maar dat doet ze toch vooral zelf. Was het vroeger nog wel eens mijn schuld dat iemand over mij struikelde omdat ik precies achter ze was gaan zitten, tegenwoordig loopt de helft van de mensen tegen mij op omdat ze niet uitkijken. Ze staren allemaal naar een klein apparaatje dat ze in hun hand hebben of met touwtjes aan hun oor hebben hangen.

Geen idee wat het is, maar volgens mij is het levensgevaarlijk. Dat mensen tegen mij oplopen doet alleen mij pijn, maar als ze tegen een lantaarnpaal of een rijdende auto aanbotsen dan hebben ze daar echt wel last van.

Ik heb wel eens geprobeerd om over de schouder van mijn vrouwtje mee te kijken op dat apparaatje, maar ik kan echt niet zien wat er nou zo interessant aan is. Plaatjes en tekst, niks nieuws toch? Misschien moet iemand ze eens vertellen dat ze veel beter om zich heen kunnen kijken. Dan krijgen ze nergens pijn en dan zien ze volgens mij ook plaatjes en tekst. En mij natuurlijk, prrrt.

Print Friendly, PDF & Email