Over mij | content manager | Natascha Gutterswijk

Groeit je website uit zijn voegen en weet je niet wat je er aan kan doen? Post je af en toe wat op social media maar levert het niets op? Heb je een project dat af moet maar daar zelf even geen tijd voor? Wil je dat ik eens een blik werp op je website? Of wil je gewoon advies over je online communicatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik heb een passie voor online communicatie. En dan echt in de breedste zin van het woord. Schrijven voor websites, social media (strategie en posts schrijven), contentstrategieën, projectplannen, noem het allemaal maar op. Oh ja, en communitymanagement gaat me ook makkelijk af. Als je me inhuurt krijg je er wel een enthousiast en gedreven iemand bij met een duidelijke visie op online communicatie, dus wees gewaarschuwd.

Naast online communicatie heb ik een passie voor reizen en schrijven. Daarover vind je veel meer op mijn aparte blogwebsite waar ik over van alles en nog wat schrijf. Neem gerust een kijkje.

Expertise

  • Opstellen van contentstrategie
  • Opstellen van socialmediastrategie
  • Analyseren van websites en het adviseren op verbeterpunten (analytics en monitoring)
  • Schrijven en redigeren van webteksten
  • Communitymanagement
  • Projectleiding
  • Professionele bemoeial
  • Kennis van veel verschillende CMS-systemen

Recente opdrachten

Hieronder staan wat recente opdrachten die ik heb uitgevoerd. Klik op de link voor een uitgebreidere beschrijving.

Recente certificaten

Informatie

Op zoek naar een goede content manager?